Меню
Your Cart

Разпродажба на остатъчни бройки смартфони Samsung. Виж ТУК.

Доставка на продукти

ДОСТАВКА

Продавачът ще извършва доставката на Стоките и предоставянето на Услугите само на територията на България.

Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от онлайн магазин NovGsm.com над стойност 99.99 лв. (с ДДС) ще бъде безплатна за Клиента и се извършва с куриерска фирма Спиди. Цената на доставката на продукти, предлагани от NovGsm.com на стойност от или под 99.99 лв. (с ДДС) ще е 5.99 лв. и се извършва с куриерска компания Спиди.

Доставка на поръчки по куриерска фирма Еконт се заплаща независимо от стойността на поръчката. Доставка до офис на Еконт ще е 7.99лв. Доставка по Еконт до адрес на клиента ще е 9.99лв. Условията и цената на доставка на продуктите на партньор от NovGsm.com ще бъде доведена до знанието на Клиентите при обработването на поръчката от партньора.


ДоставкаПоръчка под 99.99 лвПоръчка над 99.99 лв
До офис на Спиди5.99лвБезплатно
До адрес на клиента (по Спиди)5.99лвБезплатно
До офис на Еконт7.99лв
До адрес на клиента (по Еконт)9.99лв


Срокът за изпълнение на поръчка е oт 5 работни дни ( в зависимост от наличността на продукта) с изключение на поръчките, направени петък след 16 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 5 работни дни. Всички асемблирани компютърни системи и ъпгрейди са със срок на изпълнение до 8 работни дни.
Уважаеми клиенти, поради епидемичната обстановка и засиленото онлайн пазаруване, куриерските фирми работят с изоставащ график. Моля имайте предвид, че е възможно забавяне на поръчките по независещи от нас причини.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя. NovGsm.com или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, NovGsm.com ще информира клиента за тази ситуация.

Поръчаната техника ще бъде подобаващо опакована, заедно с придружаващите я документи. Имате възможност да отворите пратката и прегледате техниката, преди да платите на куриера. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.


НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

NovGsm.com предлага следните начини на разплащане:

 • С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

  Заплащате поръчаната стока при получаването и от куриер. Ще получите гаранционна карта, касов бон и фактура (по желание);

 • С КАРТА

  Платете с дебитна или кредитна карта онлайн чрез платформата PayPal.com;

 • ЧРЕЗ ePay

  Платете онлайн чрез системата на ePay;

 • С БАНКОВ ПРЕВОД

  IBAN: , BIC: , Първа Инвестиционна Банка
  След поръчка ще получите проформа фактура за плащане и след като платите, ние ще изпратим поръчаната стока до желания адрес;

 • НА ИЗПЛАЩАНЕ

  Кандидатствай за стоки на изплащане с BNP Paribas, UniCredit и TbiBank. Ако желаете, кандидатствайте онлайн, като добавите продукта в кошницата и изберете начин на плащане “На изплащане” и следвате описаната процедура.

Този сайт използва cookies, за да осигури правилна функционалност. Ние събираме информация за посетителите, съобразно нашата политика за защита на личните данни. За повече информация: Защита на лични данни.